Gereedschapsuitleen

De gereedschapsuitleen heeft even stilgelegen, maar is weer opgestart! Er zijn nog een aantal items tijdelijk niet beschikbaar, we hopen deze z.s.m. weer beschikbaar te kunnen stellen!

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je diverse spullen lenen voor bijvoorbeeld je verhuizing, grote klusjes in je kamer of feestjes. De uitleen hiervan is gratis voor bewoners van Casa Confetti. Momenteel hebben wij de volgende spullen die je kunt lenen:

Bij het lenen van een gereedschap is een borg verplicht van €20 welke cash betaald moet worden. Deze €20 krijg je terug als het gereedschap in z’n geheel en schadevrij wordt ingeleverd. Bij het brengen van schade aan het gereedschap en/of bij het hebben van missende/verdwenen onderdelen/gereedschap ben je verplicht het gereedschap nieuw te leveren aan het woonbestuur op eigen kosten.

De geleende barbecues moeten verder volledig schoon worden ingeleverd. Dit conform de richtlijnen uit de gebruikershandleiding van de barbecues. Deze gebruikershandleiding wordt ook op papier meegegeven bij het uitlenen.

*De accu’s van de boormachines kunnen leeg zijn. Constant aan de oplader laten liggen is voor de accu’s niet goed en tevens brandgevaarlijk. Houdt dus rekening dat je bij het lenen de accu’s moet opladen.

LET OP! Je dient minimaal twee dagen van tevoren aan te geven dat je iets wilt komen lenen bij ons.

  Naam

  Adres

  Huisnummer

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Wat wil je lenen?

  Vanaf wanneer wil je het lenen?

  Tot wanneer wil je het lenen?

  Algemene voorwaarden lenen gereedschap
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  2 gedachten over “Gereedschapsuitleen”

   1. Hoi Patrick,

    De steekwagen is momenteel helaas defect. Wanneer deze gerepareerd is durf ik helaas niet te zeggen, maar we zijn ermee bezig!

    – Iris

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *