Gereedschapsuitleen

In verband met onderbezetting van het woonbestuur, zijn wij gestopt met gereedschapuitleen. Wil jij helpen om de gereedschapsuitleen nieuw leven in te blazen? Wij zijn hard op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het jou leuk om je medebewoners te helpen? Stuur dan een mail naar info@casa-confetti.nl, en wij nemen contact met je op!

 

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je diverse spullen lenen voor bijvoorbeeld je verhuizing, grote klusjes in je kamer of feestjes. De uitleen hiervan is gratis voor bewoners van Casa Confetti. Momenteel hebben wij de volgende spullen die je kunt lenen:

Bij het lenen van een gereedschap is een borg verplicht van €20 welke cash betaald moet worden. Deze €20 krijg je terug als het gereedschap in z’n geheel en schadevrij wordt ingeleverd. Bij het brengen van schade aan het gereedschap en/of bij het hebben van missende/verdwenen onderdelen/gereedschap ben je verplicht het gereedschap nieuw te leveren aan het woonbestuur op eigen kosten.

De geleende barbecues moeten verder volledig schoon worden ingeleverd. Dit conform de richtlijnen uit de gebruikershandleiding van de barbecues. Deze gebruikershandleiding wordt ook op papier meegegeven bij het uitlenen.

*De accu’s van de boormachines kunnen leeg zijn. Constant aan de oplader laten liggen is voor de accu’s niet goed en tevens brandgevaarlijk. Houdt dus rekening dat je bij het lenen de accu’s moet opladen.

LET OP! Je dient minimaal twee dagen van tevoren aan te geven dat je iets wilt komen lenen bij ons.

  Naam

  Adres

  Huisnummer

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Wat wil je lenen?

  Vanaf wanneer wil je het lenen?

  Tot wanneer wil je het lenen?

  Algemene voorwaarden lenen gereedschap
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *