Gereedschapsuitleen

Welkom bij de gereedschapsuitleen. Wil je meubels in elkaar zetten, een lamp ophangen of gewoon een keertje barbecueën op het dakterras? Geen zorgen, we got you covered!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met jou op. De uitleen is gratis voor bewoners van Casa Confetti. Momenteel hebben wij de volgende spullen die je kunt lenen.

 • * De geleende barbecues moeten verder volledig schoon worden ingeleverd. Dit conform de richtlijnen uit de gebruikershandleiding van de barbecues. Deze gebruikershandleiding wordt ook op papier meegegeven bij het uitlenen.

  ** De accu’s van de boormachines kunnen leeg zijn. Constant aan de oplader laten liggen is voor de accu’s niet goed en tevens brandgevaarlijk. Houd dus rekening dat je bij het lenen de accu’s moet opladen.


  LET OP! Bij het lenen van een gereedschap is een borg verplicht van €20,- welke cash betaald moet worden. De borg krijg je terug als het gereedschap in z’n geheel en schadevrij wordt ingeleverd. Bij het brengen van schade aan het gereedschap en/of bij missende onderdelen ben je verplicht het gereedschap nieuw te leveren aan het woonbestuur op eigen kosten.

  Je dient minimaal 2 en maximaal 7 dagen van tevoren aan te geven dat je iets wilt komen lenen bij ons.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  2 gedachten aan “Gereedschapsuitleen”

   1. Hoi Patrick,

    De steekwagen is momenteel helaas defect. Wanneer deze gerepareerd is durf ik helaas niet te zeggen, maar we zijn ermee bezig!

    – Iris

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com