Spinning Marathon

Rooftop Spinning Marathon by Night

Woonbestuur Casa Confetti en spinninginstructeur Harry Dohmen nodigen je uit voor een uniek Spinning-evenement!

Op zaterdag 29 juni start om 22:00 een openlucht Spinning-marathon op het dakterras van Casa Confetti, waarvan de opbrengst naar het goede doel Kika gaat.

Win-win-win!

Wat krijg je ervoor terug als je je inschrijft?

Allereerst een fantastische, sportieve nacht, volledig verzorgd met eten/drinken, 8 uur entertainment door verschillende spinninginstructeurs en om 7:00 een gezamenlijk ontbijt!

Ten tweede een goed geweten, want als je je inschrijft draag je bij aan de strijd tegen kinderkanker! Alle netto opbrengst gaat naar Kikabouw, een project van Kika voor de aanbouw van het Prinses Màxima Centrum: een belangrijk nieuw onderzoekscentrum in de Uithof. Je laten sponsoren voor jouw prestatie helpt natuurlijk ook.

Ten derde hoef je zelf ook niet af te zien, want degene die het grootste sponsorbedrag bij elkaar heeft gefietst wint een heerlijke wellness-behandeling! Deze wordt beschikbaar gesteld door SpaSereen in Maarsseveen

Hoe schrijf ik me in?

De bedoeling is dat je individueel of in teamverband 8 uur lang gaat fietsen op een Spinning-bike. Iedereen mag dit zelf bepalen hoe je dit wilt invullen. Heb je geen spinning-ervaring? Dan kunnen we (bij genoeg interesse) een gratis introductie les geven. Vind je 8 uur te lang? Geen probleem, schrijf je dan in als een team (en wijs een teamcaptain aan). Wij kunnen ook helpen met het zoeken van een team! Maar als je zoiets vaker gedaan hebt of gewoon heel enthousiast bent, dan mag je natuurlijk ook individueel voor de volle 8 uur gaan. Jij bepaalt!

Als je sponsors kunt vinden, is dat nog extra mooi: samen kunnen we dan een flink bedrag bij elkaar fietsen om de strijd tegen kinderkanker te steunen!

En wat dat kost? Dat laten we helemaal aan jou over. We willen namelijk de bewoners die een stukje maand aan het einde van stufi overhouden niet uitsluiten. Het woonbestuur zal desnoods het resterende bedrag voor jou aanvullen. Stel jezelf de vraag: Wat is deze unieke nacht je waard en hoeveel wil je bijdragen aan Kikabouw? Alle kleine beetjes helpen het goede doel. Als richtbedrag stellen we één à twee tientjes: het bedrag dat je normaal op een avond in de kroeg opdrinkt. Dan is zo’n gezond avondje sporten toch veel beter alternatief!

Lijkt je dit leuk en wil je inschrijven? Of twijfel je nog en wil je wat meer informatie? Stuur ons een berichtje en wij zorgen dat jij een unieke avond hebt!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com