Problemen/klachten/reparaties

Als je als bewoner problemen ondervindt in Casa Confetti, of als er iets gerepareerd (ook in de gemeenschappelijke ruimtes) moeten worden, dan is het in de meeste gevallen het beste om eerst SSH te benaderen. Bel voor reparaties het meldpunt reparaties van SSH (030-2525700) of ga naar de website van de SSH hierover. Algemenere vragen kun je mailen naar info@sshxl.nl, of ga bij ze langs tegenover ons.

Als je denkt dat er meer substantiële dingen aan de hand zijn, die vele bewoners raken, dan is het tijd om contact met ons te leggen! We kunnen dan de omvang van de problemen inventariseren en het gaan bespreken met SSH. Mail ons of laat een berichtje achter via facebook of twitter.
Nog twee specifieke aandachtspunten:

– We hebben het regelmatig met SSH over de schoonmaak. De schoonmaakroosters vind je in de entreehal en op de website van de SSH. Als het niet volgens plan gaat, laat het dan direct weten aan het schoonmaakbedrijf RTL Cleaning: 030-2875170.

– Sommige bewoners van Casa Confetti kampen al tijden met grasvliegjesoverlast. Deze vlieg overwintert in flatgebouwen. In de lente veroorzaken ze overlast wanneer de vliegen in groten getale het gebouw verlaten om vervolgens in de herfst massaal terug te keren. Er is helaas niets anders aan te doen dan het gesloten houden van je ramen. De SSH wil wel graag op de hoogte blijven van de problematiek. Klachten over overlast kunnen door gegeven worden via het algemene reparatienummer (030-2525700).

-Bijna alle gebouwen in Nederland hebben last van zilvervisjes. Dus ook de Casa Confetti. Deze beestjes zijn niet gevaarlijk, maar leuk is anders. Bestrijden is ook moeilijk, maar bij winkels als Blokker en Kruidvat zijn er wel middeltjes te koop tegen zilvervisjes. Een goede plek om deze in te zetten is achter het keukenblok, zilvervisjes houden namelijk erg van deze donkere, vochtige plek.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com