Presentatie nieuwe woonbestuur

Van links naar rechts, boven naar onder: Gitte, Emmy, Matthijs en Florieke

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar sinds juli is het woonbestuur gewisseld. We bestaan nu uit een volwaardig bestuur met vier bestuursleden. We stellen ons even aan je voor!

Gitte, voorzitter: Mijn naam is Gitte, ik ben 24 jaar oud en sinds oktober 2017 woonzaam op Casa Confetti. Ik ben net begonnen aan het tweede jaar van de master Sustainable Development hier in Utrecht. Binnen het woonbestuur ben ik werkzaam als voorzitter, en ik hoop de aankomende tijd veel voor jullie te kunnen betekenen!

Matthijs, penningmeester: Mijn naam is Matthijs, 23 jaar en sinds de zomer van 2016 wonende in de Casa. Inmiddels sinds afgelopen zomer afgestudeerd van de opleiding HBO System and Network Engineering en nu werkzaam als junior netwerkspecialist. Samen met mijn bestuursgenoten wil ik graag het woonbestuur nieuw leven in blazen.

Emmy, secretaris: Hoi, ik ben Emmy, ik ben 22 jaar en woon sinds januari 2018 in Casa Confetti. Je kent mij misschien als oprichter van de facebookgroep Life at Casa Confetti. Ik studeer Diergeneeskunde en ga nu naar het tweede jaar van mijn bachelor, nog wel even bezig dus! Ik heb er veel zin in om jullie te vertegenwoordigen in leuke (activiteiten!) en minder leuke kwesties (bv de lift….).

Florieke, algemeen lid: Hey, ik ben Florieke! In de lift zul je mij niet snel tegenkomen, want ik hoef maar 1 trap omhoog. Wel ben ik vaak op het dakterras te vinden; om te studeren (bestuurs- en organisatiewetenschap), te genieten van het zonnetje of om gezellig samen te eten of een speciaalbiertje te drinken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com