In memoriam Marit, Paul en Sander

Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat er de afgelopen week drie bewoners van de Cambridgelaan overleden zijn. Het plotselinge overlijden van Marrit, Paul en Sander heeft vele van ons erg aangeslagen. En helaas is het in de landelijke media ook niet onopgemerkt gebleven. Wij begrijpen hierdoor dat veel mensen, net als wij, vragen hebben. Vragen, waar waarschijnlijk niemand een antwoord op kan geven. Wel kunnen we elkaar steunen en hierover met elkaar praten. Het woonbestuur van de Cambridgelaan organiseert daarom een avond waarvoor hier de mogelijk is.

Aanstaande maandag is er vanaf 18:30 uur tot 20:30 uur een bijeenkomst in de Cambridgebar waar je samen met andere bewoners kan praten en je gevoelens in een besloten kring kwijt kan. Iemand van slachtofferhulp zal aanwezig zijn om het gesprek te leiden. Ook zal er een condoleancekaart zijn om steun te betuigen aan de families van Marrit, Paul en Sander.

Hopelijk kunnen wij hiermee elkaar steunen in het verwerkingsproces, zodat jijzelf en wij als groep elkaar kunnen bewegen om de kleine stap naar hulp te zetten mocht je die nodig hebben. Mochten jullie nog andere mensen kennen, die de behoefte hebben om langs te komen, dan zijn zij natuurlijk ook bij dezen uitgenodigd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com