Gereedschapsuitleen

Door het onderstaande formulier in te vullen kan je diverse spullen lenen voor je verhuizing, grote klusjes in je kamer of feestjes. De uitleen hiervan is gratis voor bewoners van Casa Confetti. Momenteel hebben wij de volgende spullen die je kunt lenen:

Bij het lenen van een gereedschap is een borg verplicht van €20 welke cash betaald moet worden. Deze €20 krijg je terug als het gereedschap in z’n geheel en schadevrij wordt teruggeleverd. Bij het brengen van schade het aan de het gereedschap en/of het hebben van missende/verdwenen onderdelen/gereedschap ben je verplicht het gereedschap nieuw te leveren aan het woonbestuur op eigen kosten.

De geleende barbecues moeten verder volledig schoon worden ingeleverd. Dit conform de richtlijnen uit de gebruikershandleiding van de barbecues. Deze gebruikershandleiding wordt ook op papier meegegeven bij het uitlenen.

*De accu’s van de boormachines kunnen leeg zijn. Constant aan de oplader laten liggen is voor de accu’s niet goed en tevens brandgevaarlijk. Houdt dus rekening dat je bij het leven de accu’s moet opladen.

LET OP! Je dient minimaal twee dagen van tevoren aan te geven dat je iets wilt komen lenen bij ons. 

Naam

Adres

Huisnummer

E-mailadres

Telefoonnummer

Wat wil je lenen?

Vanaf wanneer wil je het lenen?

Tot wanneer wil je het lenen?

Algemene voorwaarden lenen gereedschap
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *